Over mij, Arnoud Kunst

Zuid-Holland, Gelderland en sinds 20 jaar woonachtig in Noord-Brabant. Arnoud Kunst is mijn naam, in 1964 geboren. kantoorautomatisering, DTP, verkoop en administratie bij een technisch handelsonderneming, fotograaf (fotovakschool), huisman, ZZP’er, hardloper, fietser, buitenmens, gehuwd en vader van twee dochters en natuurlijk onze kat. In een paar woorden mijn leven.

Ik heb veel hardgelopen in verenigingsverband en tegenwoordig individueel. Vaak heb ik vakanties aan loopevenementen gekoppeld. Naast uiteraard amateurwedstrijden in Nederland gelopen te hebben, deed ik dit ook o.a. in Ierland, Belgische Ardennen, Italië, Tanzania en de USA.

Arnoud, rechts op de foto na de finish New York marathon 2009 met vriend Eugene
Arnoud, rechts op de foto na de finish New York marathon 2009 met vriend Eugene

Of ik mijzelf nu een echte hardloper vind? Nou, ik heb jaren gehad dat ik wel veel liep {3000/3500km per jaar}, maar hard? Nee, mijn wedstrijdtempo was zo’n 12km per uur, dus het koste mij ook nog eens erg veel tijd 😉

Ik denk altijd bij mijzelf:

  • heel blijven
  • uitlopen
  • en dan pas mijn tijd kijken

En jij? Je bent tenslotte niets voor niets op deze site gekomen.

Ergens gelopen en op zoek naar je foto?

Of bezig als organisator om inspiratie op te doen voor je loop- of fietsevenement?

Of wellicht ben je zelf als fotograaf aan een evenement verbonden en zoek je een samenwerking. Neem contact met mij op, dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Mooie combinatie nu voor mij, hobby en werk als sportfotograaf bij Marathonfoto.nl

Ooit heb ik wel geprobeerd, om met oortjes en muziek te lopen, maar dat is niets voor mij. Ook mijn sporthorloge met snelheid, hartslag, calorieën meeting etc. gebruik ik niet meer.

Het mooie is, nu vallen mij onderweg allerlei zaken op, die ik dan wel weer eens in een blogvorm op deze site plaats. Kijk maar eens!