Wie zijn wij?
 Arnoud Kunst Is de eigenaar van Marathonfoto, uw contactpersoon en bij elk evenement aanwezig. Naast sportfotograaf ook gespecialiseerd in groepsfoto's en reportagefotografie. Neemt vaak de business-foto's. Hij is tevens eigenaar van Webportret.nl en Congres-foto.nl.
 
 Jan Klein Kranenburg heeft een lange historie in de fotografie. Hij heeft zich sinds een aantal jaar ontwikkeld richting de sportfotografie. Zijn sterkte is, naast de lopersfoto's, ook de sfeerfotografie rondom het evenement. Als het budget daar ruimte voor heeft, raden wij altijd aan hem daarvoor in te zetten.
 
 Michael  is ook een van de oudgediende uit de beginjaren van Marathonfoto en wij maken graag van zijn diensten gebruik. Hij studeert nog en heeft een bovengemiddelde interesse voor het vak fotografie. Zijn kwaliteit is om gebruikmakend van zijn rustige uitstraling het oog te houden voor detail, ondanks de massa aan lopers die aan hem voorbij komt.
 
 Marieke Niet bang voor een beetje regen, Marieke staat haar "mannetje" aan de finish lijn.
 
 Bij grotere evenementen, of evenementen waarbij (code)kaartjes moeten worden uitgedeeld zetten wij ook regelmatig in: Connie, Dimitri, Mariska, Evelien en Leon.

Marathonfoto.nl is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl.
 
Marathonfoto.nl · Nachtegaalstraat 5 · 5292 NN · Gemonde · 06-23736629